Cautare

830 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi" (3.18 secunde)
DIICOT afirma ca in cursul anilor 2002 - 2003, constanteanul Emil Oprea, bucurestenii Teodor Petre Marin, Lucian Mazilu si doi cetateni irakieni, Abbas J.
Ioan Lucian, presedintele FPB, s-a aratat dezamagit de slaba prezenta, concluzionand ca asta arata faptul ca ori turismul bihorean merge struna, ori cei implicati in aceasta industrie nu sunt interesati.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Venus (AISTV) a deplans, in cadrul unei intalniri cu presa, starea dezastruoasa a litoralului sudic - dupa cum s-a exprimat presedintele Asociatiei, Lucian Iftimie.
Premiera pe tara De o parere asemanatoare a fost si Ioan Lucian, presedinte al FPB: ... "Este vorba de un proiect social, construirea unei fundatii de ajutorare a persoanelor care au probleme sociale, dar mai multe vom discuta dupa ce il vom definitiva", a declarat Ioan Lucian.
Oricum, cresterea tarifului la 2,1 lei pe kilometru, pe care o programaseram pentru octombrie, n-a mai avut loc", a declarat Lucian Marin, direcorul executiv al Meridian Taxi.El spune ca firma pe care o conduce a inregistrat, la randul ei, o scadere cu 10% a numarului de comenzi in ultimele luni.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
La polul opus al previziunilor se afla dealerul Romexterra Lucian Oita, care apreciaza ca rata anuala a inflatiei va fi de 3,25% in decembrie 2009. ... Lucian Anghel, economistul sef al BCR, se asteapta la o rata a inflatiei cuprinsa intre 5% si 6% in decembrie 2009.
"Este de dorit ca BNR sa isi faca mult mai clar cunoscute intentiile" Pe de alta parte, economistul-sef al BCR, Lucian Anghel, nu preconizeaza nici o modificare a dobanzii-cheie si nici a rezervelor minime obligatorii in sedinta de miercuri.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean.
Directorul de santier Lucian Albinescu a declarat la randul sau ca intregul proiect se intinde pe o lungime de 12 kilometri, practic incepe din strada Popovat si se termina in Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
El anunta, totodata, printr-un comunicat, ca i-a dat in judecata pe Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Lucian Pahontu si Iulian Fota pentru ca au refuzat sa raspunda, in termen legal, cererii jurnalistului de a confirma sau infirma actiunea de supraveghere pe siguranta nationala a 27 de colegi de breasla, inclusiv a sa.
La intalnire au mai participat Gheorghe Gherghina si Bogdan Dragoi, secretari de stat in Ministerul Finantelor si Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR. ... "Erau alte vremuri", a raspuns Lucian Croitoru.
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Lucian Bode. Obiectul interpelarii: Situatia contractelor incheiate de Hidroelectrica.
Romania este singura tara din Europa care are un potential de crestere de circa 5% pentru un numar semnificativ de ani, a declarat azi, la conferinta anuala a fondurilor de investitii din regiunea Europei de Sud-Est, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, citat de Agerpres.
Omul asta exista si ar fi pacat sa nu fie trimis acolo unde ii e locul: la conducerea TVR. Se numeste Lucian Avramescu.
Lucian Avramescu) Ruleaza, in televizor, filmul Dan Voiculescu. Tot ruleaza. O televiziune il prezinta drept criminal. O alta, erou. De zece ani ruleaza, zi-noapte, filmul Traian Basescu, uneori cu reflexe indiene, de Raj Kapoor.
La ora meciului, totul va fi gata", a declarat Lucian Lorin, directorul de comunicare al FRR. ... Acesta va fi comisarul de joc, un belgian, care urma sa ajunga aseara la Bucuresti", a subliniat Lucian Lorin.
Terenul este moale, nu este inghetat, iar acum asteptam decizia comisarului de meci", a spus Lucian Lorin, directorul de comunicare a FRR. ... Vom avea basculante care vor cara zapada, minitractoare si speram sa terminam exact inaintea meciului", a explicat Lucian Lorin, directorul de comunicare al FRR.
Mihai Neaga, Mihai Segarceanu, Iulian Popescu, Marin Covalschi, Marius Carstea, Vlad Marcu, Bogdan Pitulice, Mirel Ezaru, Ionut Trocan, Razvan Diculescu, Marius Trocan, Lucian Achim, Catalin Ionescu, Claudiu Stefan, Antonio Cruceru, Alex Cioabla, Andrei Pupaza, Alex Campeanu.
Lucian Filip, 10. ... Lucian Sanmartean, 23. Nicusor Stanciu, 26. Ionut Neagu, 27. Razvan Gradinaru, 29. Alexandru Tarnovan, 30. Mihai Radut, 77.
google-analytics.com